Η εκκλησία του Αγίου Ανδρόνικου βρίσκεται σε ένα ύψωμα προσφέροντας εξαιρετική θέα της περιοχής. Είναι ένας μικρός μονόχωρος καμαροσκέπαστος ναός, ο οποίος χρονολογείται στον 16ο αιώνα. Αξιοπρόσεχτες αποτελούν οι τοιχογραφίες του ναού, οι οποίες ανήκουν στην περίοδο της Ενετοκρατίας και αποτελούν εξαίρετα δείγματα τέχνης. Περιλαμβάνουν σκηνές από την Ανάληψη, τη Γέννηση της Θεοτόκου, τη θυσία του Αβραάμ, και γενικότερα σκηνές από τη ζωή του Χριστού και της Παναγίας.

Ο ναός μετατράπηκε σε τέμενος κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας , για να εγκαταλειφθεί το 1963. Μετά το 1974 ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση του ναού που περιελάμβανε και την αποκάλυψη και τη συντήρηση των τοιχογραφιών, οι οποίες καλύπτονταν από επιχρίσματα.  Η εκκλησία φαίνεται να πέρασε από διάφορες φάσεις, κάτι που αποδεικνύεται από τα τέσσερα δάπεδα διαφορετικών εποχών , που ήρθαν στο φως, κατόπιν έρευνας το 1997, στο εσωτερικό του ναού.

Ο ναός περιβάλλεται από ένα υπέροχο πάρκο , το οποίο έχει διαμορφωθεί με σκοπό να προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση στους επισκέπτες.