Βορειοδυτικά της κοινότητας του Μιτσερού, πάνω στο βουνό Κορώνη βρίσκεται ένα όμορφο μικρό εκκλησάκι αφιερωμένο στην Παναγία τη Λαμπαδιώτισσα. Πρόκειται για ένα μονόκλιτο εκκλησάκι που ανεγέρθηκε το 1966. Το εσωτερικό του ναού αποτελείται από ένα ξυλόγλυπτο τέμπλο και φέρει αγιογραφίες. Από τον περίβολο της εκκλησίας μπορείτε να θαυμάσετε την πανοραμική θέα της περιοχής .

Δίπλα ακριβώς από την εκκλησία βρίσκονται τα ερείπια μιας αρχαίας εκκλησίας της βυζαντινής περιόδου. Τα κατάλοιπα της αρχαίας αυτής εκκλησίας είναι ότι έχει απομείνει από ένα οικισμό που είχε αναπτυχθεί τη βυζαντινή περίοδο για να καταστραφεί κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους. Από τους σωζόμενους τοίχους της διακρίνονται σπαράγματα τοιχογραφιών που τοποθετούνται στις αρχές του 12ου αιώνα.

Από τη σημερινή εκκλησία της Παναγίας της Λαμπαδιώτισσας εκτείνεται ένα λιθόστρωτο μονοπάτι που οδηγεί σε αγίασμα, στο οποίο οι κάτοικοι της περιοχής αποδίδουν ιαματικές ιδιότητες, που σχετίζονται κυρίως με τις δερματικές παθήσεις.

Η εκκλησία λειτουργεί δυο φορές το χρόνο: στις 8 Σεπτεμβρίου ημέρα Γεννήσεως της Παναγίας και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Αξίζει να αναφερθεί πως το προσωνύμιο «Λαμπαδιώτισσα» σχετίζεται πιθανότατα με χαρακτηρισμό- γνώρισμα της Παναγίας που δίδεται στους Χαιρετισμούς – Ακάθιστο Ύμνο.